Focus F1 elektromos rovarcsapda

Akció!

44900 Ft 41490 Ft

Különleges trafójának köszönhetően a magasfeszültségű rácsban egyenletes az áramerősség, amely lehetővé teszi, hogy a rovarok ne robbanjanak szét, valamint kevésbé ragadjanak a rácshoz, így akár élelmiszer környezetben (HACCP) is felhasználható.

Kategória:

Leírás

A Focus F1 egy kompakt és robosztus készülékcsalád tagja, amely szinte minden területen bevethető. Különleges trafójának köszönhetően a magasfeszültségű rácsban egyenletes az áramerősség, amely lehetővé teszi, hogy a rovarok ne robbanjanak szét, valamint kevésbé ragadjanak a rácshoz, így akár élelmiszer környezetben (HACCP) is felhasználható. A Focus F1 rovarcsapda Synergetic® 11 W UV A fénycsövekkel van ellátva, aminek következtében a készülék bevonzó képessége 30% nagyobb, mint egy átlagos rovarcsapdáé, ezáltal energiamegtakarítást is lehetővé tesz.

A leginkább ragyogó zöld színről ismert Synergetic® UV fénycső kifejlesztésével egy olyan rovarcsapdát hoztak létre, amely egy sokkal szélesebb spektrumú rovarvilágot képes bevonzani, mint a hagyományos "kék" UV csővel szerelt rovarcsapdák. Az egyedülálló szabadalmaztatott foszforformulának köszönhetően, a cső két különböző hullámhosszú (368 nm és 540 nm) fény kibocsátására képes, ami jelentősen megnöveli a Focus F1 rovarbevonzó képességét. Összefoglalva, a Synergetic® UV cső technológiának, valamint a különleges trafónak köszönhetően, a Focus F1 a leghatékonyabb magasfeszültséggel működő rovarcsapda, ami jelenleg elérhető.

A készülék váza erős, cink és poliészter bevonatú acélból készül, ez biztosítja hogy az nem fog rozsdásodni. A rovarcsapdát a gyors karbantartás érdekében úgy fejlesztették, hogy annak rovargyűjtőtálcája, védőrácsa és UV csöve szerszámok igénybevétele nélkül, könnyedén hozzáférhető, kivehető és megtisztítható legyen.

A készülék rugalmasan felhasználható, falra szerelve, mennyezetről függesztve, illetve asztalra állítva egyaránt elhelyezhető. (Függesztő lánc, csavarok és tiplik a rögzítéshez, a készülékhez mellékelve vannak)

Az Európai Unió által bevizsgált termék. A gyártó a készülékre 5 év garanciát vállal (kivéve UV csövek). Cégünk 10 % felár kifizetése ellenében, a garanciát 10 évre emeli.

11 érv a Focus F1 használata mellett:

 1. Kiemelkedő hatékonyság
 2. Robosztus ellenálló kialakítás
 3. 11 W Synergetic® UV A szilánkbiztos fénycső
 4. Széleskörű felhasználhatóság
 5. Karbantartása egyszerű, szerszámok nélkül elvégezhető
 6. Cink és poliészter bevonatú acélváz (kiemelkedő élettartam)
 7. 30%-al nagyobb bevonzó képesség (normál rovarcsapdékhoz képest)
 8. Energiatakarékos
 9. HACCP kompatibilis
 10. Egyedülálló 5-10 év garancia
 11. Megfelel az RoHS és az összes európai szabvány elvárásainak

Technikai adatok:

 • Készülék: F1 (fehér)
 • Hálózat: 220 V~50Hz
 • Méret (mm): 300 x 310 x 120
 • Védett terület: 45-180 m²
 • Súly: 4,1 kg
 • Fényerősség: 11W
 • Fénycső: 1 x 11 W Synergetic® UV A fénycső

További információk

Tömeg 4.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.