Pest-Stop Elemes vakondriasztó karó

Akció!

8000 Ft 6990 Ft

A PS 9000-es vakondriasztó karó ~825 m2-es területen képes távol tartani a betolakodó vakondot. A készülék 4db „D” tipusú (Góliát) elemmel működik.

Kategória:

Leírás

A PS 9000-es vakondriasztó karó ~825 m2-es területen képes távol tartani a betolakodó vakondot. A készülék 4db „D” tipusú (Góliát) elemmel működik.
A fedél eltávolításával a karóból kicsúsztatható az elemfészek. Figyelem, a fedél nem menetes! Ütközésig tekerjük el és húzzuk le. Az elemeket a fészekben található ábra szerint helyezzük be a megfelelő polaritással. A fészek visszacsúsztatásával és a záró fedél visszahelyezésével aktiváltuk a készüléket.
A karó, fém külső burkolata lehetővé teszi a rezgések intenzívebb földbe való lejutását. Ellenáll a rozsdának és a külső behatásoknak.
A fedél alatti jelzésig toljuk le a földbe a karót, működésekor alacsony frekvenciás rezgő hang hallható. (Ezzel kontrollálva a működését is)
Hagyjunk időt a készüléknek, hogy kifejtse hatását!
Több készülék együttes használata által a hatóterület arányosan megnő.
Az elemek cseréjét kivéve a készülék nem igényel egyéb speciális karbantartást. Az elemeket 2-4 havonta (folyamatos működés esetén, a talaj jellemzői függvényében) kell cserélni (nem tartozék).
A készülék működése: 2-3 másodpercig hangokat bocsát ki, majd 30-40 másodpercig áll.

További információk

Tömeg 0.273 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.