RADARCAN elektromos légtisztító

Akció!

7990 Ft

Kiváló megoldás azoknak, akik légúti betegségekkel, allergiával, asztmával, hörghuruttal küzdenek. Azoknak is ajánljuk, akik csak egyszerűen tiszta, kórokozóktól, pollenektől, penészgombáktól mentes levegőt szeretnének biztosítani azokban a helyiségekben, ahol tartózkodnak.

Leírás

Kiváló megoldás azoknak, akik légúti betegségekkel, allergiával, asztmával, hörghuruttal küzdenek. Azoknak is ajánljuk, akik csak egyszerűen tiszta, kórokozóktól, pollenektől, penészgombáktól mentes levegőt szeretnének biztosítani azokban a helyiségekben, ahol tartózkodnak.

Miért jó hasznáni? A negatív ionok természetes előfordulása és hatásai

A készülék a környező levegőből negatív ionokat (anionokat) állít elő úgynevezett "csendes koronakisüléssel", ezzel semlegesíti a zárt terek levegőjében lévő szennyező részecskéket. Az ionizátor így zárt légtérben a természetes vízesések közelében tapasztalható anionkoncentrációt hozza létre.

friss levegő illusztráció

A tiszta vidéki levegő negatív ionkoncentrációja megközelitőleg 2000 ion/cm³. Vízesések közelében ez az érték jóval magasabb, elérheti a 100 000 ion/cm³-t is. Zárt helyiségekben, lakószobákban ez a szám igen alacsony , mindössze kb. 100 ion/cm³. A negatív ionok képesek már a 0,01 mikrométer nagyságú részecskéket is megkötni, ezáltal semlegesíteni tudják a levegőben lévő mikroorganizmusokat (vírusokat, baktériumokat stb.), az allergiás tüneteket kiváltó virágporokat, valamint a kellemetlen szagokat okozó részecskéket porokat. Tudományos kutatásokkal igazolták, hogy a negatív ionok növelik az élő sejtek oxigén megkötő képességét, továbbá szerepet játszanak az agy szerotonin szintjének szabályozásában, amely az ingerület továbbító rendszer fontos alkotóeleme: zavarai szoros összefüggésben állnak a különböző szorongásos betegségekkel.

lépcsőjátékkonyhaszabad

Segítségével megszüntethetők az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által is ismert és elismert Sick Building Syndrome (SBS) tünetei, amelyek a következők: gyakran jelentkező fejfájás, émelygés, hányinger, hirtelen hangulatváltozások, rossz közérzet, szemgyulladás, szemirritáció, torokszárazság, köhögés, bőrirritáció, bőrviszketés, szapora légzés, légszomj, izomgörcsök.

Kilenc érv a használata mellett

 1. Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat
 2. Semlegesíti a kellemetlen szagokat
 3. Megköti a legapróbb részecskéket is, mint pl.: por, pollen, gombák spórái stb.
 4. Nem használ kémiai anyagokat
 5. Zajtalan működés
 6. Széleskörű felhasználási lehetőség
 7. Minimális energiafelhasználás
 8. 24 órás folyamatos üzem
 9. Nem igényel karbantartást, nem kell újratölteni

Technikai adatok

  • Védett terület: 20 m²
  • Ionkibocsátás (O2-): 1 000 000 ion/cm³
  • Aktív oxigén kibocsátás (O3): < 0,05 ppm
  • Hálózat: 220-240 V
  • Méretek: 22 x 8,2 x 5 (cm)
  • Súly: 250 g

nincs újratöltésvegyszermentes

Garancia: 2 év

Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken.

További információk

Tömeg 0,365 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.