RADARCAN energiatakarékos szúnyogriasztó izzó – EGYET FIZET, KETTŐT KAP AKCIÓ!

Akció!

4390 Ft

Tartsa távol a szúnyogokat környezetétől, energiatakarékos szúnyogriasztó izzó segítségével.

Kategória:

Leírás

Tartsa távol a szúnyogokat környezetétől, energiatakarékos szúnyogriasztó izzó segítségével. Azt a területet, ahol ilyen izzót használ, a szúnyogok el fogják kerülni (kb. 12 m²). Kiválóan alkalmas nyáron estére nyitvatartott bejáratok, teraszajtók, ablakok, valamint kisebb teraszok, erkélyek védelmére, vagy nagyszerűen használható nyár esti grillezések és kerti partyk alkalmával is.

Egy új technológiai fejlesztésnek köszönhetően ez az izzó, egy olyan speciális spektrumon képes fényt kibocsátani, amely megfélemlíti és elriasztja a szúnyogokat.

szúnyog riasztás menete

A rovarok látása különbözik az emberétől. A rovarok a fényspektrum más szegmensére érzékenyek mint az ember, egész pontosan annak UV tartományára (vonzódnak hozzá). Ennek az izzónak a világítótestét, egy olyan speciális sárga színű szűrővel látták el, amelynek következtében az izzó olyan fényt képes kibocsátani, ami teljesen kívül esik az UV tartományon, sőt kifejezetten olyan (fény)hullámhosszt használ, ami távol tartja a szúnyogokat, ugyanis ennek a hullámhossznak a frekvenciáját nem képesek látni.

Az izzónak az emberi szem számára kifejezetten kellemes, hangulatos fénye van, fényereje elegendő, hogy megvilágítsa a környezetet. Lehetőség szerint ne használjon normál izzót mellette, mert annak a fénye beleesik az UV tartományba és ezáltal csökkenti a szúnyogriasztó izzó hatásfokát.

kényelem

Technikai adatok:

  • Technológia: vizuális
  • Fogyasztás: 26 W (fényereje megegyezik, egy normál 130 W izzóéval)
  • Várható élettartam: 8000 óra
  • Foglalat: normál (E 27)
  • Méret: 14,6 x ø5,8 (cm)

Garancia: 2 év

Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken.

További információk

Tömeg 0,112 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.