TickLess Pet ultrahangos kullancs- és bolhariasztó

Akció!

4490 Ft 2990 Ft

Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen! Most új, ellenállóbb és vízálló külsővel és a működést visszajelző LED-del!

Kategória:
AKCIÓ! Kulancsriasztóinkból most az eredeti árból adunk 500,-Ft engedményt!

Leírás

Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen!

Most új, ellenállóbb és vízálló külsővel és a működést visszajelző LED-del!

Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96,4 %-os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki.

A 40 kHz-es, ultrahangos távoltartó kb. 1,5 méteres körzetben fejti ki hatását.

A felhelyezésnél ügyeljünk arra, hogy a készülék rácsos fele nézzen a test felé.

Működését az 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja.

A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs - sétáltatás után - a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni. Erre a legjobb módszer az elégetés.Használható kölyök (már 8 hetes kortól), vemhes, öreg, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.Gyerekek és idősek is használhatják a készüléket (erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor). Táborozás, kirándulás egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ajánlatos ruházaton kívülre elhelyezni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Természetesen fürdés, úszás idejére le kell venni.

Méret: 4 x 2,8 x 1,5 cm. (Kb. 50 Ft-os pénzérme) Viselése a kisebb testű kutyákat valamint cicákat sem zavarja.

Készülék aktiválása:

A termék aktivizálásához ki kell húzi a kis piros nyelvet. A bekapcsolást 4 villanás jelzi. Az aktiválást követően az elem élettartama várhatóan egy év. A terméken kis nyomógomb található, amellyel a működés ellenőrizhető. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó piros LED jelzi, hogy a készülék működik.

FIGYELMEZETÉS:

Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni! Nem játékszer!A készülék nem öli az élősködőket, hanem távoltartja!Erősen élősködök által fertőzött állatokat először vegyszeresen parazitamentesíteni kell és utána alkalmazni a készüléket. Egyidejűleg a környezet vegyszeres parazitamentesítését is el kell végezni.A készülék cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt, ilyenkor ellenőrizzük a működését!

Felhasználható: Aktiválástól számított 1 éven keresztül.

Garancia:

A gyártó csak a gyártási anyaghibára vagy az elem idő előtti meghibásodására vállal garanciát.A garancia nem terjed ki a megrágásra vagy egyéb mechanikai sérülésből eredő törésre vagy a nyakörvre, hámra, pórázra helytelenül rögzített termék elvesztése esetére sem.

További információk

Tömeg 0.021 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.