Termékinfó

Termékeinkről:

Az általunk forgalmazott termékek rendkívül magas technikai színvonalat képviselnek, kimondottan versenyképes áron. Egyes termékeink most 20% engedménnyel!

Rovarcsapdáink esetében két kategóriában forgalmazunk rovarcsapdákat

Budget kategóriában a lengyel Best Economy 2 készülék típusát (Economy 2x15 és 2x20) kínáljuk. Bárhol bevethető hatékony, kompakt rovarcsapdák. Ezekre a termékekre 1 év garanciát biztosítunk.

A prémium kategóriában a P+L Systems Pluszap 16, Exocutor 16 (2012-es továbbfejlesztett új verzió) készülékeit és Focus (F1 és F2) és Halo (30, 45, 2x30) rovarcsapda családját, valamint a Nectar™ muslinca és darázscsapdáját kínáljuk.

Bővebben a P+L termékekről

A rovarcsapda piacon a P+L név egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, hatékonysággal és megbízhatósággal. Készülékeik a legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek. Rovarcsapdáik egytől- egyig megfelelnek az összes nemzetközi és magyar szabványnak (CE, RoHS, WEEE), a legkiválóbb minőségű anyagokból készülnek, így hosszú éveken keresztül problémamentesen, megbízhatóan üzemelnek és szabadítják meg környezetét a repülő rovaroktól.

A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat, a precíz, minden egyes részletre kiterjedő mérnöki munka, a folyamatos, hatékonyságot növelő fejlesztések, a célszerű felhasználóbarát megoldások és a látványos, tetszetős külső teszik a P+L Systems rovarcsapdáit európai piacvezetővé.

Bővebben a Focus termékekről

A Focus rovarcsapdákra egyedülálló 5 év garancia van! Ezt a garanciát 10% felár kifizetése ellenében 10 évre emeljük! (A garancia a fénycsövekre nem vonatkozik)

Egyéb termékeink

Rovar- és kisállatriasztók területén is szintén igen magas színvonalat képviselő spanyol (RADARCAN), német (KEMO Electronic) és angol (PEST-STOP) gyártók termékei találhatók meg palettánkon. Segítségükkel megszüntethető, illetve megelőzhető a háztartásunkban és annak környékén megjelenő, nem kívánatos repülő (pl.:szúnyog, légy stb.) és mászó (pl.: hangya, csótány) rovarok valamint különböző, szintén nem kívánatos kisállatok (pl.: macska, nyest, róka, vaddisznó stb.) jelenléte, valamint károkozása. Ezen termékeinken kívülfigyelmükbe ajánlunk két típusú kullancsriasztót is, amelyek közül az egyik kifejezetten emberi használatra, amíg a másik háziállatok védelmére fejlesztett változat, valamint exkluzív termékként két fajta levegő ionizálót is, amelyek segítségével, a vízesések közelében található negatív ion koncentrációt képes előállítani otthonában, munkahelyén (vírus-,baktérium-, gombaölő hatás, szagokat semlegesíti, allergiás tüneteket megszünteti stb.)

A terméklista menüpontban részletes leírást talál minden termékről, így könnyen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt. Amennyiben további kérdése merülne fel, vagy rendelni szeretne, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, illetve használhatja online webáruházunkat is. Ha személyesen szeretné a termékeket megtekinteni vagy megvásárolni, szívesen látjuk bemutatótermünkben, amelynek címe: 1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 16.. A fizetési és szállítási feltételeket megtalálja a Fizetés és szállítás menüpontban.